Menu
Your Cart

Лед лампа за бюро с USB

Лед лампа за бюро с USB
Лед лампа за бюро с USB
Лед лампа за бюро с USB
Лед лампа за бюро с USB
Лед лампа за бюро с USB
НОВ -25 %
Лед лампа за бюро с USB
Лед лампа за бюро с USB
Лед лампа за бюро с USB
Лед лампа за бюро с USB
Лед лампа за бюро с USB

Лед лампа за бюро с USB

USB  лампа за бюро е практично и функционално осветително устройство, което се свързва директно към компютъра или друго устройство чрез USB порт. Тя предоставя ярка и насочена светлина, идеална за осветяване на работното пространство на бюрото ви. УСБ лампата е компактна и удобна за използване, като може да бъде завъртяна и насочена в различни посоки, за да отговаря на вашите нужди.

Този артикул е под статус на предварителна поръчка датата на пристигане е средата на юни 2022 г. Ще получите безплатна екологична подаръчна торбичка, ако поръчате преди датата на пристигане.

Възползвайте се повече от вашата светлина

Тази настолна лампа предлага удобна и мека топла бяла светлина. Няма да мига при четене до късно вечерта или работа. Захранва се от USB зарядно за лампа, така че можете да го включите в стената или в компютъра си - не е ли полезно! Има удобен ключ за включване/изключване на електрическата крушка и разполага с 2 AMP USB зарядно устройство, което остава включено през цялото време.

Ползи

 • Преносим и лек дизайн.
 • Може да се зарежда във всяко USB захранвано устройство.
 • Има мека топла бяла светлина, за да избегне напрежението на очите ви.
 • Огъващото се гърло на лампата, така че лесно да се движи.
 • Проектиран със сензорно управление, работи и реагира с директно сензорно управление.

Характеристика

 • 1 x 1 метър USB кабел.
 • 5 x бели LED светлини.
 • Превключвател за ВКЛ./ИЗКЛ.
 • Регулируемо гърло за осветление, където имате нужда.
 • Може да работи и на батерии с 3 x AA батерии.
 • Допълнителен USB порт за зареждане отстрани за зареждане на устройства.

Спецификации

 • Размер: 10 x 13 x 44 см (Д x Ш x В).
 • Опаковани размери: 13 x 10 x 44 см (Д x Ш x В).
 • Материал: ABS.
 • Тегло: 0.121гр

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

  Използваме услугите на куриерска фирма ЕКОНТ и на куриерска фирма СПИДИ  (по ваше желание).  Изпращаме продуктите на тарифата определена от куриерските фирми (възможно най-ниската).  Имаме договорени отстъпки и с двете куриерски фирми.

Приблизителни цени за пратки до 1 кг.

    - Офис на Еконт: 4.50 лв.
    - Офис на Спиди - 3.50 лв.
    - Личен адрес в градовете с Еконт - 5.50 лв.
    - Личен адрес в градовете със Спиди - 5.00 лв.
    - Личен адрес извън градовете -с Еконт - 6.50 лв.
    - Личен адрес извън градовете със Спиди - 6.00 лв. 

  При попълване на вашата поръчка, вие ръчно трябва да напишете с коя куриерска фирма желате да ви бъде изпратена поръчката или до кой техен офис.

  При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0893 24 55 75 всеки делничен ден от 9:00 до 19:00ч.

 Плащането се извършва с  ННАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ , тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерските фирми. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт или Спиди  като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!


  Всяка наша пратка пътува към Вас с  ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД  молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА МУ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

 Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

 Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на куриерската фимра. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

 Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Всички други общи условия на адрес: ОБЩИ УСЛОВИЯ

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти! 

Лед лампа за бюро с USB
 • Наличност: Наличност
 • Модел: 4259
Преглеждания 298
14.99лв.
20.00лв.
Бърза поръчка

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКИ:

ТЕЛЕФОН

0893245575

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
google-site-verification: googleecf605061b49d896.html