Menu
Your Cart

ПРОДАВАЙ ПРИ НАС


Ако сте търговец, представител или производител на продукти и мислите, че може би те биха се продавали успешно онлайн, то ние сме правилния избор за вас. С нас се работи изключително лесно. Ние сме млад и абициозен екип, познаваме добре както онлайн пазара, така и офлайн пазара.

Какви продукти мога да публикувам?
Няма ограничение, както за вида продукти, така и за броя продукти, които може да публикувате при нас. Ще имате пълна свобода да правите промоции, рекламни кампании, както да определяте крайните цени на предлаганите от вас продукти, също така ще можете по всяко време да спрете продуктите си от показването в нашия каталог. Ние се стремим да предлагаме възможно най - добрата цена на продуктите които продаваме, затова цената ви задължително трябва да бъде конкурентна на пазара спрямо съотношението цена/качество.

Реклама
Цялата ни верига от сайтове се посещава от повече от 10 000 уникални потребителя дневно, което я прави изключително добър канал за реклама на предлаганата от вас стока, също така и за фирмата ви. Предлагайки продуктите си в нашия каталог, вие може да използвате изграденото вече доверие към нашия бранд, за да продадете продуктите на хора, които не биха използвали подобни услуги попринцип. За нас изграденото доверие в клиентите при работата си с нас е изключително важно и дори за миг не бихме си позволили да ги подведем или да ги оставим с чувството, че не са получили това което са очаквали!

Публикуване на продукти
Нашият технически екип, отговарящ за публикуването на продукти в каталога ни, ще ви окаже професионална помощ при създаването на продуктовите описания, избирането на правилните снимки и дори създаването на такива. Съдържанието в този сайт е уникално и това е нещо, което е от изключително голяма значение за нас. Не използваме съдържание от чужди сайтове, не копираме такива и т.н. Всичко се създава с цел повишаване на конверсията (продажбите) сред нашите клиенти. Нашите копирайтъри са дипломирани и лицензирани преводачи за страните, в които ще продаваме вашите продукти, така че превеждането на съдържанието също може да бъде свършено от нас. След като веднъж продуктите са качени в сайта, вие ще имате пълни права върху тях. Ще може да променяте цените им, да правите рекламни кампании, да участвате в наши кампании, да спирате продукти от каталога ни, както и да добавяте нови, разбира се.


ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИФНРОМАЦИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА 0893245575
google-site-verification: googleecf605061b49d896.html