Menu
Your Cart

ТОП 100

ТОП 100

Модел: 1021
Антистрес кукла за удряне Punch MeАнтистрес ефект Без значение възрастни или деца, когато се чувствате ядосани или отегчени, можете да ударите играчките. Когато е ударен, той ще крещи. Когато го ударите, той ще издаде звук, който е много подходящ за декомпресия.БезпопасностНай-важно от всичко е..
14.99лв.
Модел: 1020
Дървена масичка за лаптоп за леглоСтабилна и удобна многофункционална маса. Идеален за лаптоп, таблет или закуска. Ергономичната форма позволява удобно използване при всякакви условия, включително в леглото.Краката на масата са сгъваеми, заема малко място по време на съхранение.Предлага се с пластма..
49.99лв.
Модел: 1019
Електрическо точило за ножове Swifty SharpОписаниеПолупрофесионалното точило за ножове Swifty Sharp ще заточи всички видове остриета у дома. Двустепенната система за заточване за няколко секунди превръща остриетата на обикновените ножове в остри като бръснач прибори за вашата кухня. Може да го изпол..
11.99лв.
Силиконова подложка за месене и печене Силиконова подложка за месене и печене
НОВ Hot -35 %
Модел: 1018
Силиконова подложка за месене и печенеОсигурете си удобство в кухнята със силиконова подложка за месене и печене. Тя спестява използването на хартията за изпичане във фурната. Предпазва плота на кухнята ви от повреждане, а кожата от изгаряне. Благодарение на висококачествен гъвкав силикон, форм..
10.99лв. 17.00лв.
Модел: 4019
Метално Сушило за дрехи на 3 ниваПредставяме Ви практичният сушилник за дрехи с 3 нива и опора за закачалки.Поради големите си размери, той позволяго простирането на голямо количество пране.Заема малко място, тъй като след като приключите със сушенето на дрехи можете да го сгънете и да го приберете...
79.99лв.
Модел: 4008
Светещ авариен тригълник за безопасност на движениетоАвариен прожектор с плътна и силна светлина. Мултифункционална работна лампа, идеална за извънредни ситуации на пътя, къмпинг или ремонтна работа у дома. Перфектно безжично осветление за смяна на гума или работа с автомобила. Презареждаем лед фене..
19.99лв. 60.00лв.
Метална преса за рязане на картофи Метална преса за рязане на картофи
НОВ Hot -50 %
Модел: 103
Метална преса за рязане на картофиСупер остър нож с дизайн от неръждаема стомана и здрав лостов механизъм. Тази здрава фреза е създадена за продължително използване.Лесена за използване. Просто поставете картофа или други зеленчуци и всеки път натискайте за перфектни разфасовкиМногофункционалната ма..
24.99лв. 50.00лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)