Menu
Your Cart

Антистрес кукла за удряне Punch Me

Антистрес кукла за удряне Punch Me
Антистрес кукла за удряне Punch Me
Антистрес кукла за удряне Punch Me
Антистрес кукла за удряне Punch Me
Антистрес кукла за удряне Punch Me
НОВ Hot
Антистрес кукла за удряне Punch Me
Антистрес кукла за удряне Punch Me
Антистрес кукла за удряне Punch Me
Антистрес кукла за удряне Punch Me
Антистрес кукла за удряне Punch Me

Антистрес кукла за удряне Punch Me


Антистрес ефект

 Без значение възрастни или деца, когато се чувствате ядосани или отегчени, можете да ударите играчките. Когато е ударен, той ще крещи. Когато го ударите, той ще издаде звук, който е много подходящ за декомпресия.

Безпопасност

Най-важно от всичко е здравето на децата.Куклата е изработена от висококачествен и мек PP, плюш, удобна на докосване, издръжлива за дълго време на игра.Каквото и да го ударите, той спечели да не се деформира.

Начин на употреба

 Първо, поставяте две батерии AAA в кутията за батерии в долната част. След това играчката е прикрепена към гладка повърхност с четири вендузи в долната част, тя ще остане на място. Накрая, моля, ударете главата му с необходимата сила, то ще крещи. Когато спрете да го използвате, моля, не махайте играчката нагоре, движете се наляво и надясно, след което играчката си тръгва (без батерии)

Размери

Funny Punch Me Screaming Doll Размер: 23*12*12 см/4,7*4,7*9,05 инча.

Почистване

Можете да го почистите с четка, ако е замърсен, но моля, не го накисвайте във вода, тъй като електронните компоненти вътре могат лесно да се повредят, когато се срещнат с вода. Ако планирате да не го използвате дълго време, моля, извадете батериите вътре и го пазете от огън и вода.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

  Използваме услугите на куриерска фирма ЕКОНТ и на куриерска фирма СПИДИ  (по ваше желание).  Изпращаме продуктите на тарифата определена от куриерските фирми (възможно най-ниската).  Имаме договорени отстъпки и с двете куриерски фирми.

Приблизителни цени за пратки до 1 кг.

    - Офис на Еконт: 4.50 лв.
    - Офис на Спиди - 3.50 лв.
    - Личен адрес в градовете с Еконт - 5.50 лв.
    - Личен адрес в градовете със Спиди - 5.00 лв.
    - Личен адрес извън градовете -с Еконт - 6.50 лв.
    - Личен адрес извън градовете със Спиди - 6.00 лв. 

  При попълване на вашата поръчка, вие ръчно трябва да напишете с коя куриерска фирма желате да ви бъде изпратена поръчката или до кой техен офис.

  При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0893 24 55 75 всеки делничен ден от 9:00 до 19:00ч.

 Плащането се извършва с  ННАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ , тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерските фирми. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт или Спиди  като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!


  Всяка наша пратка пътува към Вас с  ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД  молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА МУ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

 Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

 Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на куриерската фимра. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

 Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Всички други общи условия на адрес: ОБЩИ УСЛОВИЯ

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти! 

Антистрес кукла за удряне Punch Me
  • Наличност: Наличност
  • Бонус Точки: 14
  • Модел: 1021
  • Размери: 28.00см. x 12.00см. x 12.00см.
Преглеждания 615
14.99лв.

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКИ:

ТЕЛЕФОН

0893245575

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър