Menu
Your Cart

Сгъваема масичка за лаптоп за легло

Сгъваема масичка за лаптоп за легло
Сгъваема масичка за лаптоп за легло
НОВ
Сгъваема масичка за лаптоп за легло
Сгъваема масичка за лаптоп за легло

Дървена масичка за лаптоп за легло


Стабилна и удобна многофункционална маса. Идеален за лаптоп, таблет или закуска. Ергономичната форма позволява удобно използване при всякакви условия, включително в леглото.
Краката на масата са сгъваеми, заема малко място по време на съхранение.
Предлага се с пластмасова поставка за таблет и поставка за чаша, и двата отделящи се за лесно почистване при нужда.
Металните крака, профилирани, допълнително покрити с пяна, осигуряват стабилността на масата дори на меки повърхности.

СТАБИЛНОСТ:
Сгъваемата масичка за лаптоп е изработена от MDF, а краката са изработени от прахообразна стомана, по-здрава и по-устойчива, ергономична извита маса, предназначена за хранене или работа с лптоп. Тази маса ще издържи цял живот и ще остане без корозия. Стоманените крака са покрити с черна гъба за добър ефект против приплъзване.


Многофункционално бюро за лаптоп: Тази масичка за лаптоп е изключително практична, може да се използва като работна станция за лаптоп, маса за лаптоп, детска маса за легло, мини маса за писане, маса за писане. Стойка за офис работа, преносима маса за диван или маса за книги / таблети , маса за пикник.

Елегантен дизайн и перфектен размер: 60 х 35 х 26 см. "(Д x Ш x В). Лесно се сгъва, можете да го поставите зад вратата или ъгъла на къщата, когато не се използва, и да спестите място.

Не се изисква монтаж

Не се изисква инсталация. Готов за употреба веднага след кутията. Просто трябва да го отворите, за да го използвате, след като получите този продукт. Чувствайте се свободни да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти, ако имате някакви проблеми с този продукт, вашето удовлетворение е наш приоритет.

Удовлетворението на клиентите е наш приоритет номер едно. Ако по някаква причина нашите маси за лаптопи не отговарят на вашите очаквания, свържете се с нас за подмяна или пълно възстановяване.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

  Използваме услугите на куриерска фирма ЕКОНТ и на куриерска фирма СПИДИ  (по ваше желание).  Изпращаме продуктите на тарифата определена от куриерските фирми (възможно най-ниската).  Имаме договорени отстъпки и с двете куриерски фирми.

Приблизителни цени за пратки до 1 кг.

    - Офис на Еконт: 4.50 лв.
    - Офис на Спиди - 3.50 лв.
    - Личен адрес в градовете с Еконт - 5.50 лв.
    - Личен адрес в градовете със Спиди - 5.00 лв.
    - Личен адрес извън градовете -с Еконт - 6.50 лв.
    - Личен адрес извън градовете със Спиди - 6.00 лв. 

  При попълване на вашата поръчка, вие ръчно трябва да напишете с коя куриерска фирма желате да ви бъде изпратена поръчката или до кой техен офис.

  При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0893 24 55 75 всеки делничен ден от 9:00 до 19:00ч.

 Плащането се извършва с  ННАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ , тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерските фирми. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт или Спиди  като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!


  Всяка наша пратка пътува към Вас с  ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД  молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА МУ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

 Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

 Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на куриерската фимра. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

 Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Всички други общи условия на адрес: ОБЩИ УСЛОВИЯ

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти! 

Сгъваема масичка за лаптоп за легло
  • Наличност: Наличност
  • Модел: 1020
  • Размери: 60.00см. x 35.00см. x 26.00см.
Преглеждания 1058
49.99лв.

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКИ:

ТЕЛЕФОН

0893245575

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър