Menu
Your Cart

Силиконова подложка за месене и печене

Силиконова подложка за месене и печене
Силиконова подложка за месене и печене
Силиконова подложка за месене и печене
Силиконова подложка за месене и печене
Силиконова подложка за месене и печене
Силиконова подложка за месене и печене
НОВ Hot -35 %
Силиконова подложка за месене и печене
Силиконова подложка за месене и печене
Силиконова подложка за месене и печене
Силиконова подложка за месене и печене
Силиконова подложка за месене и печене
Силиконова подложка за месене и печене

Силиконова подложка за месене и печене

Осигурете си удобство в кухнята със силиконова подложка за месене и печене. Тя спестява използването на хартията за изпичане във фурната. Предпазва плота на кухнята ви от повреждане, а кожата от изгаряне. Благодарение на висококачествен гъвкав силикон, формата се отделя за миг, само с леко натискане, без да нарушава целостта на вкусното тестено изделие. Подходяща за всички видове тесто, за които се сетите. Без никакъв вкус и мирис, устойчива на плодови киселини. Може да се използва в газова печка, електрическа фурна или в микровълнова печка. Силиконовата подложка разполага с различни маркировки за размер/диаметър за допълнителна помощ при разточването на определени пропорции. Гъвкавият дизайн прави прехвърлянето на вече готовите изделия лесно и безопасно. Осигурете безопастност за вас и вашето семейство!

МНОГОФУНКЦИОНАЛНА
Кръгли и квадратни знаци , лесно да получите правилния размер за вашата пица и сладкиши. Голяма подложка за печене, идеална за месене, овалване и оформяне на хляб. ВИСОКО КАЧЕСТВО Тази силиконова подложка за печене е изработена от хранителен силикон, супер силиконова подложка може да гарантира безопасността на вашата храна.
Може да се използва и като протектор за работна повърхност или работна подложка. Подложката е изработена от гъвкав силикон, който е незалепващ, лесен за почистване и неабсорбиращ. Навийте постелката и я съхранявайте удобно, когато не се използва. Подложката е безопасна за микровълнова фурна и може да се използва във всички микровълнови фурни. лесно почистване с ръчна или съдомиялна машина. разтегливият силициев материал прави тази постелка издръжлива и дълготрайна.
Различните размери са маркирани ясно върху подложката за печене и тези кръгли маркировки я правят идеална за приготвяне на идеално кръгъл пай, сладкиши или основа за пица.

Характеристики:
– висококачествен и гъвкав силикон
– устойчива на широк температурен диапазон: от -40 до +220 градуса
– лесно почистване в съдомиялна машина
– размери: 33 х 33 см
– има незалепващо покритие
– без мирис и вкус
– размери: 0-9 (диаметър в сантиметри): 12.5; 15; 17.5; 20; 22.5; 25

ВНИМАНИЕ:Не поставяйте директно върху котлони и нагорещени повърхности и не режете с остри предмети директно върху силиконовата подложка! Да се държи далеч от огън!УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

  Използваме услугите на куриерска фирма ЕКОНТ и на куриерска фирма СПИДИ  (по ваше желание).  Изпращаме продуктите на тарифата определена от куриерските фирми (възможно най-ниската).  Имаме договорени отстъпки и с двете куриерски фирми.

Приблизителни цени за пратки до 1 кг.

    - Офис на Еконт: 4.50 лв.
    - Офис на Спиди - 3.50 лв.
    - Личен адрес в градовете с Еконт - 5.50 лв.
    - Личен адрес в градовете със Спиди - 5.00 лв.
    - Личен адрес извън градовете -с Еконт - 6.50 лв.
    - Личен адрес извън градовете със Спиди - 6.00 лв. 

  При попълване на вашата поръчка, вие ръчно трябва да напишете с коя куриерска фирма желате да ви бъде изпратена поръчката или до кой техен офис.

  При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0893 24 55 75 всеки делничен ден от 9:00 до 19:00ч.

 Плащането се извършва с  ННАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ , тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерските фирми. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт или Спиди  като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!


  Всяка наша пратка пътува към Вас с  ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД  молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА МУ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

 Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

 Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на куриерската фимра. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

 Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Всички други общи условия на адрес: ОБЩИ УСЛОВИЯ

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти! 

Силиконова подложка за месене и печене
  • Наличност: Наличност
  • Модел: 1018
  • Размери: 40.00см. x 50.00см. x 0.00см.
Преглеждания 768
10.99лв.
17.00лв.

Възможни варианти

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКИ:

ТЕЛЕФОН

0893245575

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър