Menu
Your Cart

Керамична тавичка с тефлоново покритие

Керамична тавичка с тефлоново покритие
Керамична тавичка с тефлоново покритие
Керамична тавичка с тефлоново покритие
--11 %
Керамична тавичка с тефлоново покритие
Керамична тавичка с тефлоново покритие
Керамична тавичка с тефлоново покритие

Керамична тавичка с тефлоново покритие

Формата има тефлоново покритие, известно със своите незалепващи свойства. Материалът има тенденция да задържа топлината за дълго време, което ще създаде идеални условия за сладкарски изделия. Гладките стени на съдовете могат да се избърсват с кърпа без допълнително усилие.

 • Материал: керамика
 • Размер: 23х 13  х 4 см

  Комплекта включва
 • 1х кераминча тава за печене с размер : Размер: 23х 13  х 4 см
 • Полезни готварски съвети 
  При ползване на керамични съдове има няколко правила, които трябва да спазваме, за да ги запазим за по-дълго време и да се наслаждаваме на едно много вкусно ястие

  Преди да използваме керамичен съд трябва да го натопим със  студена вода за около 10-15 минути. Това се прави, за да се запълнят порите на керамиката. По този начин се постига прекрасен ефект, когато при нагряването във фурната  около печивото се образува тънка ципичка, която прави ястието толкова вкусно.

  Когато приготвяме ястия в глинен съд, трябва да го поставим в студена фурна. Това се прави, защото глината не търпи резки промени в температурата. По време на печене градусите се усилват постепенно, до достигане на желаната температура.

  Оптималната температура за печене е от 200 до 225° С, но все пак може да се пече и в границите от 180 до 250° С. Логично е, че колкото температурата е по-висока ястието се изпича по-бързо и обратното.

  Продукта достига до вас благодарение на www.kupisi.bg

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

  Използваме услугите на куриерска фирма ЕКОНТ и на куриерска фирма СПИДИ  (по ваше желание).  Изпращаме продуктите на тарифата определена от куриерските фирми (възможно най-ниската).  Имаме договорени отстъпки и с двете куриерски фирми.

Приблизителни цени за пратки до 1 кг.

    - Офис на Еконт: 4.50 лв.
    - Офис на Спиди - 3.50 лв.
    - Личен адрес в градовете с Еконт - 5.50 лв.
    - Личен адрес в градовете със Спиди - 5.00 лв.
    - Личен адрес извън градовете -с Еконт - 6.50 лв.
    - Личен адрес извън градовете със Спиди - 6.00 лв. 

  При попълване на вашата поръчка, вие ръчно трябва да напишете с коя куриерска фирма желате да ви бъде изпратена поръчката или до кой техен офис.

  При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0893 24 55 75 всеки делничен ден от 9:00 до 19:00ч.

 Плащането се извършва с  ННАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ , тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерските фирми. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт или Спиди  като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!


  Всяка наша пратка пътува към Вас с  ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД  молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА МУ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

 Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

 Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на куриерската фимра. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

 Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Всички други общи условия на адрес: ОБЩИ УСЛОВИЯ

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти! 

Керамична тавичка с тефлоново покритие
 • Наличност: Наличност
 • Бонус Точки: 9
 • Модел: 4004
 • Размери: 23.00см. x 13.00см. x 4.00см.
Преглеждания 1611
15.49лв.
14.00лв.
Бърза поръчка

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКИ:

ТЕЛЕФОН

0893245575

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
google-site-verification: googleecf605061b49d896.html